Peurunka Disc Golf Training Center avaa ovensa palvelemaan Suomen nopeimmin kasvavan urheilulajin harrastajien ja kilpapelaajien tarpeita. Toivotamme Suomen eri frisbeegolfradoilla pelaavat kymmenettuhannet frisbeegolfaajat tervetulleeksi yhteisöön, jonka tavoite on tehdä Suomesta maailman paras paikka harrastaa frisbeegolfia ja suomalaisista maailman menestynein frisbeegolfkansa. >> Peurunka Disc Golf Training Center -yhteisö

Suuria tavoitteita, mutta realistisia. Jo nyt frisbeegolf on lajina suositumpaa Suomessa, maan kokoon ja asukaslukuun suhteutettuna, kuin missään muualla maailmassa. Jo nyt suomalaiset huippupelaajat ovat hyvin lähellä maailman kirkkainta kärkeä. Jo nyt laji saa Suomen päämediassa näkyvyyttä suhteellisen paljon.

Perinteet kunniaan
Vaikka suuntaamme kohti tulevaisuutta, on hyvä palata frisbeeurheilun juurille. Ottaa käyttöön toimintatapa, jolla on tehty suomalaisista maailman menestyneimpiin frisbeen heittäjiin kuuluvia urheilijoita jo menneinä vuosikymmeninä.  On aika vahvistaa perinteistä Spirit of the Game -ajattelutapaa, reilun pelin periaatteita, jossa kanssapelaajan tukeminen ja kannustaminen ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin oma pelaaminen. On aika ylittää ikä-, asuinpaikka- ja seurarajat sekä jakaa tietoa ja osaamista toinen toisillemme. Yhdessä voimme saada aikaan sen, mihin emme yksin kykene.

Toiminta on taikasana
Siksi kutsumme sinut mukaan aktiiviseen toimintaan. Toimintaan, jossa positiivinen vuorovaikutus ja yhdessäolo tuottavat tavoiteltuja tuloksia. Tuloksia, joista voimme olla tulevaisuudessa nöyrästi ylpeitä. Peurunka Disc Golf Training Center on juuri sinua varten, olitpa vasta urasi alkuvaiheessa tai jo kansainvälisen tason kärkikaartissa.

Löydä sisäinen sankarisi, vapauta koko potentiaalisi ja ole valmis kasvamaan mestariksi. Me tuemme sinua matkallasi. Areena on sinun.