Disc Golf Spring Camp järjestetään Peurungassa 20.-22.3.2015. Viikonloppuna leirillä treenaavat, näyttävät mallisuorituksia ja antavat vinkkejä vuoden 2014 kaksinkertaiset Suomen mestarit Väinö Mäkelä ja Aleksi Paananen, jotka lukeutuvat lupaavimpiin suomalaisiin frisbeegolfaajiin. Leiriviikonlopun valmennuksen pedagogisesta sisällöstä vastaa Peurunka disc golf training centerin koulutuspäällikkö Visa Ruuhinen.

Valmennusleiriviikonlopun aikana käydään läpi laaja-alaisesti oikeaoppista heittotekniikkaa niin rysty- kuin kämmenpuolen draiveissa. Lisäksi saat tärkeitä vinkkejä myös lähipeliin ja puttaamiseen sekä erilaisiin pelistrategisiin aiheisiin. Leirin ohjelmaan kuuluu videoklinikka -toiminta ja perusteellinen heittotekniikka-analyysi.

Valmennusleiri alkaa perjantaina 20.3.2015 klo 18.00 ja loppuun sunnuntaina 22.3.2015 klo 17.00. >> Valmennusleiriviikonlopun aikataulu

Viikonloppu sisältää paljon erilaisia tekniikkaharjoitteita sekä valmennusta heittotekniikkaan ja kokonaisvaltaiseen treenaamiseen kauteen 2015 valmistautumisessa.

Leiriviikonloppu on ehdoton must pelaajille, jotka haluavat valmistautua tulevaan kilpailukauteen kunnolla ja huolellisesti. Leiri ja sen ohjelma on kuitenkin suunniteltu palvelemaan myös aloittelijoiden tarpeita ja mikäli haluat oppia lajin nopeasti ja saada opastuksen oikeisiin tekniikoihin, niin kannattaa tulla mukaan.

Viikonlopun aikana on mahdollisuus osallistua myös sunnuntaina järjestettävään Peurungan parigolkilpailuun. Leirin valmennus jatkuu kuitenkin ohjelman mukaisesti, vaikka samaan aikaan Peurunka Lakeview -frisbeegolfradalla pelataan kilpailua.

Spring Camp 2015 / Peurunka 20.-22.3.2015
Suosittelemme majoitusta edullisissa Peurunkamäen huoneissa. Peurunkamäen huoneet sijaitsevat n 200 metriä hotellin päärakennuksesta. Huoneet ovat economy-tasoa, varustetaso on perushotellihuonevarustus.

Majoitus 2 vrk pe-su
– Peurunkapihassa tai Peurunkamäellä 210 €/henkilö 2hh:ssa tai 260 €/henkilö 1hh:ssa
– Kylpylähotellin päärakennuksessa 260 €/henkilö 2hh:ssa tai 320 €/henkilö 1hh:ssa

Hinta sisältää majoituksen, 2 x aamiaiset, 2 x Food Garden ruokailun (la päivällinen ja su lounas) Ravintola Villipeurassa, kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön sekä valmennuksen viikonlopun ajan. Varaukset myyntipalvelustamme, puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

Iltaohjelmaa Peurunka Areenalla

Sisäänpääsylippu Jonne Aaronin keikalle sisältyy valmennusleirin hintaan.

Ilmoittautuminen valmennusleiriviikonloppuun
Mukaan mahtuu 14 leiriläistä, joten toimi nopeasti. Valmennusleiriviikonlopun varaukset myyntipalvelustamme, puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

Ilmoita tunnus ”Frisbeegolf – Training camp”, tehdessäsi varausta. Tervetuloa.