Training Camp 1 / off-season 2014-2015 järjestetään Peurungassa 28.-30.11.2014. Viikonlopun vierailevana tähtenä on nimekkäimpiin suomalaisiin frisbeegolfaajiin lukeutuva Seppo Paju, joka on vuoden 2014 frisbeegolfin Euroopan mestari. Training Camp -leiriviikonlopun valmennuksen pedagogisesta sisällöstä vastaa disc golf training centerin koulutuspäällikkö Visa Ruuhinen.

Training Camp -valmennusleiriviikonlopun aikana käydään läpi laaja-alaisesti mestarin heittotekniikkaa niin rysty- kuin kämmenpuolen draiveissa. Lisäksi saat tärkeitä vinkkejä myös lähipeliin ja puttaamiseen sekä erilaisiin pelistrategisiin aiheisiin. Leirillä on jatkuvaa videoklinikka -toimintaa ja käytössä tutka, joka mittaa kiekon lähtönopeuden.

Valmennusleiri alkaa perjantaina 28.11.2014 klo 18.00 ja loppuun sunnuntaina 30.11.2014 klo 17.00. >> Training Camp -valmennusleiriviikonlopun aikataulu

Training Camp -viikonloppu sisältää paljon erilaisia tekniikkaharjoitteita sekä valmennusta heittotekniikkaan ja kokonaisvaltaiseen treenaamiseen kauteen 2015 valmistautumisessa. Leiriviikonloppu on ehdoton must pelaajille, jotka haluavat valmistautua tulevaan kilpailukauteen kunnolla ja huolellisesti. Leiri ja sen ohjelma on kuitenkin suunniteltu palvelemaan myös aloittelijoiden tarpeita ja mikäli haluat oppia lajin nopeasti ja saada opastuksen oikeisiin tekniikoihin, niin kannattaa tulla mukaan. 

Viikonlopun aikana on mahdollisuus osallistua myös sunnuntaina järjestettävään Peurungan karvis -osakilpailuun. Leirin valmennus jatkuu kuitenkin aktiivisti ohjelman mukaisesti, vaikka samaan aikaan Peurunka Lakeview -frisbeegolfradalla pelataan turnausta.

Valmennusleirin aikana tarjoamme hyvän mahdollisuuden tutustua Prodigy-kiekkomallistoon, joita on saatavilla myös Peurungan Pro Shopissa. Seppo Paju opastaa kiekkovalinnoissa ja leiriläisillä on mahdollisuus testata kiekkoja.

Training Camp 1 / off-season 2014-2015 / Peurunka 28.-30.11.2014.
Suosittelemme majoitusta edullisissa Peurunkamäen huoneissa. Peurunkamäen huoneet sijaitsevat n 200 metriä hotellin päärakennuksesta. Huoneet ovat economy-tasoa, varustetaso on perushotellihuonevarustus.

Majoitus 2 vrk pe-su
– Peurunkapihassa tai Peurunkamäellä 210 €/henkilö 2hh:ssa tai 260 €/henkilö 1hh:ssa
– Kylpylähotellin päärakennuksessa 260 €/henkilö 2hh:ssa tai 320 €/henkilö 1hh:ssa

Hinta sisältää majoituksen, 2 x aamiaiset, 2 x Food Garden ruokailun (la päivällinen ja su lounas) Ravintola Villipeurassa, kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön sekä valmennuksen viikonlopun ajan. Varaukset myyntipalvelustamme, puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

Iltaohjelmaa
Peurunka Areenalla lauantaina 29.11. Ysäribileet. >> lisätietoja Peurungan viihdeohjelmistosta
Ysäribileet-sisäänpääsylippu sisältyy valmennusleirin hintaan.

Ilmoittautuminen Training Camp -valmennusleiriviikonloppuun
Mukaan mahtuu 14 leiriläistä, joten toimi nopeasti. Valmennusleiriviikonlopun varaukset myyntipalvelustamme, puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

Ilmoita tunnus ”Frisbeegolf – Training camp”, tehdessäsi varausta. Tervetuloa.
>> Training Camp -valmennusleiriviikonlopun aikataulu