Kesä on kauneimmillaan ja Peurunka lakeview -frisbeegolfradalla on pelaajia aamusta iltaan. Pelaajat nauttivat harrastuksestaan järven rannassa, kauniilla ja mielenkiintoisella radalla. Yksi oleellinen ero Peurunka Lakeview -radan ja monen muun frisbeegolfradan välillä on ylläpito. Peurungan rataa hoidetaan päivittäin ja siksi pelaaminen tuottaakin, onnistumisen kokemusten ohessa, esteettisen elämyksen.

Lisäksi disc golf training centerin viikottain järjestämät koulutukset, tarjoavat harrastajille mahdollisuuden oppia oikeaoppista heittotekniikkaa ja pelistrategiaa, rentoon harrastamiseen sekä menestykselliseen kilpapelaamiseen.

lakeview_rata banner

Elinvoimaa puhtaasta luonnosta. Radan alkupään väylät viheralueella, aivan järvenrannassa, sekä väylät kauniin harjun mäntykankaalla tuottavat ihmisille hyvinvointia. Verenpaine laskee ja ihminen rentoutuu. Yksilö saa elinvoimaa ympäristöstään, luonnosta. Siksi onkin hyvä harrastaa luontoliikuntaa kaikkina vuodenaikoina, esimerkiksi frisbeegolfia pelaten.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Peurungan toiminnan ydin ja siksi tutustummekin, miten frisbeegolfharrastaja voi Peurungassa edistää hyvinvointiaan.

food_garden

Laadukas ravinto on elämänlaadun kulmakiviä. Peurungan ravintoloissa voi liikunnanharrastaja syödä hyvin ja terveellisesti. Ravintola Villipeuran Food Garden -noutopöytä on katettu joka päivä aamusta iltaan. Kunnon aamiainen aloittaa päivän mainioisti ja saat tarvittavan energiaa päivän aktiviteetteihin, syömällä esimerkiksi kotimaisia marjoja, puuroa, kananmunia ja tuoretta täysjyväleipää. Aamiaisen kruunaa kupillinen kahvia sekä järvinäköala, joka aukeaa tilavan ravintolan isoista ikkunoista. Food Garden -noutopöytään katetaan päivittäin myös terveellinen lounas sekä päivällinen. >> lue lisää

liikuntatapahtumat

Monipuolinen liikunta pitää vartalon kunnossa ja mielen virkeänä. Peurungan liikuntapalvelut tarjoavat laajan valikoiman ryhmäliikuntamuotoja kannustavien ohjaajien vetäminä. Kahvakuula, zumba, Peurunkapumppi, allasjumppa, Spinning ja CrossKantriFit -liikuntaryhmiä on tarjolla yli 30 tuntia viikossa. >> Kesän 2014 liikuntaryhmät. Ohjatun ryhmäliikunan lisäksi Peurungan uusitussa kylpylähotelissa on kolme kuntosalia ja ne ovat monipuolisesti varusteluja.

palvelut_ergo

Polkupyöräergometritestillä tietoa kestävyyskunnosta. Testi mittaa sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Testin perusteella saadaan arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä, jonka perusteella asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen liikuntaohjelma sykesuosituksineen eri kestävyyden osa-alueille. Ergometritesti soveltuu tavallisille kuntoilijoille ja terveysliikkujille.

Muita suosittuja testauspalvelun testejä ovat esimerkiksi kehon koostumuksen mittaus, kävelytesti ja lihaskuntotesti. Testaa kuntosi ja luo tavoitteellinen kehityssuunnitelma ammattilaisen kanssa.

jokiallas

Mikä onkaan parempi tapa rentoumiseen liikunnallisen päivän lopuksi, kuin saunominen ja raikastava pulahdus uima-altaaseen. Jokialtaassa uit joko vastavirtaan tai myötävirtaan, valintasi mukaan. Porealtaassa, saunassa ja höyrysaunassa rentoutat lihaksesi ja hiljennät mielesi. Mikäli kaipaat lisää hemmottelua niin Day Spa Nautiluksen tarjonnasta löydät varmasti itsellesi sopivan. Tarjolla on esimerkikisi hierontaa, aromaterapiaa, lymfaterapiaa ja hot stone -hierontaa. >> Tutustu tarjontaan

Tervetuloa Peurunkaan nauttimaan rentotuneesta, hyväntuulisesta ilmapiiristä.