Peurunka disc golf start on uusi lapsiperheille ja liikuntarajoitteisille suunniteltu 9-väyläinen frisbeegolfrata. Helppokulkuiseen maastoon rakennetun frisbeegolfradan teema on mahdollisimman esteetön luontoliikunta. Koko kansan laji, frisbeegolf tarjoaa virkistävän luontoelämyksen kylpylähotellin viheralueella.

Perhe pelaa frisbeegolfia yhdessä
Ratasuunnittelun lähtökohta on mahdollisimman helppokulkuinen rata, joka soveltuu useille erilaisille käyttäjille. Mukava rata lapsille ja heidän isovanhemmilleen yhteiseen liikuntaan. Pyörätuolilla tai rollaattorin avulla liikkuville, lapsiperheille lastenvaunujen kanssa tai vaikka kevyeksi ulkoliikunnaksi kokousten lomaan. Disc golf start -radan voi pelata aktiivisesti liikuntaa harrastava pyörätuolin käyttäjä ilman avustajaa.

Frisbeegolf liikuttaa koko kansaa
Peurunka disc golf start -rata on esitelty tiedotusvälineiden kautta suomalaisille. 6.10.2015 klo 8.30 YLE Radio Keski-Suomen taajuudella sekä YLE Keski-Suomen TV-uutisissa klo 17.00 tutustuttiin uuteen luontoliikuntalajiin liikuntarajoitteisille. Myös YLE:n verkkosivuilla on aiheesta artikkeli.

”Helppoa oli, vaikka enhän minä taitava ollut vielä, mutta kyllä se heittäminen onnistui johonkin suuntaan. Ei tuo pyörätuoli hirveästi haittaa, kun on näin hyvä rata tehty. Itse voi vähän katsoa mistä kohti kiertää sinne väylälle niin pääsee hyvin pitkälti itsekseen menemään. Yksi kohta oli jossa piti ottaa vähän apua – oli sen verran jyrkkää rinnettä”, kuvailee Jasmine Saloranta YLE Keski-Suomen haastattelussa.

Rata on maksuton hotellin asiakkaille. Viiden euron ratamaksu sisältää pelioikeuden sekä Peurunka Lakeview että Peurunka disc golf start -radoille. Tervetuloa nauttimaan rentouneesta, hyväntuulisesta ilmapiiristä.

>> Peurunka disc golf start / aluekartta & tuloskortti (PDF)
>> Peurunka disc golf start / väyläopasteet (PDF)