Peurunka disc golf start on uusi lapsiperheille ja liikuntarajoitteisille suunniteltu 9-väyläinen frisbeegolfrata. Helppokulkuiseen maastoon rakennetun frisbeegolfradan teema on esteetön luontoliikunta. Esteettömyys on ratasuunnittelun lähtökohta ja radan voi pelata pyörätuolilla liikkuva ilman avustajaa.

Peurunka on kuntoutuksen ammattilainen
Kuntoutus Peurungan toiminta perustuu vuosikymmenten kokemukseen, toimialaa koskevan tieteellisen tutkimuksen soveltamiseen sekä omaan aktiiviseen tutkimustoimintaan. Liikunta- ja toimintarajoitteisten kuntoutuksen tavoitteena on erityisesti kuntoutujan liikunta- ja toimintakyvyn edistäminen. Frisbeegolf on matalan kynnyksen luontoliikuntalaji, joka soveltuu hyvin osaksi kuntoutuksen ryhmien viikko-ohjelmia. Peurunka disc golf start -radalla lajin aloittelija saa kokea onnistumisen elämyksiä ja liikunnan iloa.

Frisbeegolf on koko kansan laji
Peurunka on hyvinvoinnin ammattilainen. Peurungan työhyvinvointipalvelujen avulla työyhteisöön tuodaan kaivattua yhteistä tekemistä, käsitellään hyvinvoinnin teemoja ja kehitetään motivoivaa ilmapiiriä. Peurungan kylpylähotellin viheralueella sijaitseva disc golf start -rata palvelee hyvin TYKY- ja TYHY-ryhmien tarpeita. Myös lajia harrastavat kilpapelaajat voivat harjoitella radalla lähipeliään.

Peurunka Lakeview – arvokilpailujen näyttämö
Peurunka tarjoaa kaiken tasoisille frisbeegolfaajille palveluja. Suomen parhaimpiin ratoihin lukeutuva 21-väyläinen Peurunka Lakeview -frisbeegolfrata toimii kansallisten arvokilpailujen näyttömönä vuosittain. Vuoden 2015 parigolfin sekä joukkugolfin Suomen mestaruuskilpailut järjestetään Peurungassa. Disc golf start -radalla on mukava aloittaa laji, ja kun taidot kehittyvät voi haastaa itsensä Lakeview-radalla. Tervetuloa harrastamaan frisbeegolfia Peurunkaan.

>> Peurunka disc golf start / aluekartta & tuloskortti (PDF)
>> Peurunka disc golf start / väyläopasteet (PDF)