Kylpylähotelli Peurunka on koko perheen lomaparatiisi, kylpylä ja hyvinvointipalveluiden keskus kauniin Peurunkajärven rannalla Laukaassa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä ja varttitunnin päässä lentoasemalta. Peurungan toiminnassa kirkkaana johtotähtenämme on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, hyvän olon koko kirjon tarjoaminen.

680x220_peurunka

Uniikin tästä lähtökohdasta tekee kokonaisuuden laajuus. Peurunka verkostoineen tarjoaa valtakunnan mittavimmat puitteet ja työhönsä innolla syventyneet ammattilaiset. Lupauksemme hyvinvoinnin edistämisestä viestii siitä, että me peurunkalaiset teemme työtä tositarkoituksella. Joukkueeseemme kuuluu muun muassa 9 lääkäriä, viisi psykologia ja näiden lisäksi noin 200 oman alansa ammattilaista.

Peurunka Disc Golf Training Center tarjoaa lajin aloittelijoille, harrastajille ja kilpaurheilijoille loistavat puitteet harjoitteluun ja pelaamiseen kaikkina vuodenaikoina. Frisbeegolfissa toimintamme lähtökohta on aina rentoutunut hyväntuulinen ilmapiiri.

>> Peurunka.fi