Vuonna 2015 Suomen Liikuttajaksi on valittu Suomen frisbeegolfliitto ja erityisesti sen koulutusjaosto, Suomen frisbeegolfkouluttajat. Tämä on erittäin merkittävä tunnustus suomalaiselle frisbeegolfille ja osoittaa, että Suomen frisbeegolfliiton visio 2022 on hyvin linjattu, ja sen toteuttamisessa on onnistuttu hyvin. – SFK:n tiedote

Suomen Latu palkitsee vuosittain Suomen Liikuttaja -tunnustuksella organisaation tai tahon, jonka toiminta edistää merkittävällä tavalla suomalaisten liikkumista. Frisbeegolf on juuri tällainen laji, ja se on nykyään erittäin suosittua. ”Frisbeegolf liikuttaa jo yli 100 000 suomalaista yli 500 radalla.  Suomen frisbeegolfliitto ja Suomen frisbeegolfkouluttajat ovat ansiokkaasti edistäneet lajin ja sen koulutuksen kehitystä”, tunnustuksen perusteluissa todetaan.

Vuosi 2015 on ollut kiireinen
SFK:n aluevalmentajat ovat järjestäneet Suomen frisbeegolfliiton jäsenseuroille frisbeegolfohjaaja 1 -koulutuksia, sekä peruskursseja Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä. Mukkulan SM-kisoissa teimme Sami Poimalan kanssa yhteistyössä videotuotantoa. Akateemisen tutkijaryhmän kanssa edistimme monitieteellistä tutkimushanketta frisbeegolfista.

PDGA Disc Golf Finnish Masters -turnaus onnistui Peurungassa mainosti, kuten myös parigolfin SM-kisat ja joukkuegolfin SM-kisat. PDGA Major -turnaus, European Open sai enemmän medianäkyvyyttä kuin koskaan aikaisemmin. Ensi vuonna alkaa kansainvälisen frisbeegolfin taivaalla puhaltamaan aivan uudet tuulet, sillä sekä Disc Golf World Tour että Disc Golf Pro Tour starttaavat.

Suomessa on järjestetty kuluvana vuonna enemmän PDGA-kilpailuja kuin koskaan aiemmin ja lajin EM-kisat järjestetään ensi vuonna Oulussa. Suomen frisbeegolfliiton Liitopäivät järjestettiin jo toista kertaa Peurungassa.  YLE uutisoi lajin tapahtumia ja seuraa Suomen parhaimmiston kilpailua Euroopan ja maailman huipulla. Tästä on hyvä jatkaa.